Directory / Organizations / Shqata e Femrave Shqiptaro Amerikane "Marigona"

Shqata e Femrave Shqiptaro Amerikane "Marigona"

Sabije Veseli-Founder
1
Paterson NJ, 1
Shoqata e Femrave Shqiptaro-Amerikane ‚"Marigona‚" është themeluar në vitin 2015 në New Yersey me qëllim të promovimit dhe integrimit të mëtutjeshëm të femres shqiptaro-amerikane në shoqërinë amerikane. Shoqata që nga themeilimi i saj bashkëpunon me shoqatat tjera të grave të komuniteteve tjera që jetojnë dhe veprojnë ne New Jersey dhe më gjërë.
Facebook     Instagram
Albanian Yellow Pages, Inc.
612 Crescent Avenue, Bronx, New York 10458 USA
Tel: 718-584-1620 Email: contact@albanianyellowpages.com
© Albanian Yellow Pages, Inc.
WEB DEV BY SERACTIVE