Directory / Organizations / Shoqata Atdhetare Dibra

Shoqata Atdhetare Dibra

190 Cebra Avenue
Staten Island NY, 10301
Fax: (718) 717 - 7402
Shoqata Atdhetare Dibra u themelua në Maj të vitit 1996. Me përmbajtjen dhe ndihmesën tuaj kreu dhe realizon aktivitetet tuaja, të komunitetit Dibran, në SHBA dhe më gjerë. Duke e ndjerë nevojën e funksionimit të Shoqatës, ju lusim për përmbajtjen e saj dhe ndihmën tuaj, të realizojmë aktivitetet që na presin. Anëtarësia vjetore edhe për këtë vit është $100.00, ndërsa kontributi plotësues sipas dëshirës. Ndihmesa e juaj do të na ndihmon shumë.
Facebook     Instagram
Albanian Yellow Pages, Inc.
612 Crescent Avenue, Bronx, New York 10458 USA
Tel: 718-584-1620 Email: contact@albanianyellowpages.com
© Albanian Yellow Pages, Inc.
WEB DEV BY SERACTIVE