Skenderbe Travel

Etleva Kove

23-18 Steinway Street
Astoria, NY 11105

Phone: 718-606-0388
Fax: 718-606-0343
Website: http://www.skenderbetravel.com

Bileta me çmime të volitshme për Tiranë • Prishtinë• Podgoricë • Shkup. Transport detar dhe Ajror të mallërave nga SHBA në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni dhe Mal të Zi


Picture 20


Albanian Yellow Pages, Inc.
2322 Arthur Avenue, Suite# 10 Bronx, New York 10458 USA
Tel:718-584-1620 Fax:718-584-1228 E-mail: contact@albanianyellowpages.com

Privacy Policy | Service Agreement
© 2018 Albanian Yellow Pages, Inc.
WEB DEVELOPMENT BY SERACTIVE