Kosovatours International

Agim Aliçkaj

1054 McLean Avenue
Yonkers, NY 10704

Phone: 914-237-6400
Fax: 914-237-6161
Website: http://www.kosovatours.us

Fluturime me aviokompanitë më të njohura për Tiranë, Prishtinë, Shkup, Ohër, Podgoricë dhe kudo tjetër në Evropë dhe SHBA. Mbi 20 Vjet me korreketësi në shërbim të komunitetit shqiptar.


Albanian Yellow Pages, Inc.
2322 Arthur Avenue, Suite# 10 Bronx, New York 10458 USA
Tel:718-584-1620 Fax:718-584-1228 E-mail: contact@albanianyellowpages.com

Privacy Policy | Service Agreement
© 2018 Albanian Yellow Pages, Inc.
WEB DEVELOPMENT BY SERACTIVE